Ropeportaali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Foorumiroolipelaajien aloituspiste
 
PääsivuHakuLatest imagesRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Ideoita mainokseen

Siirry alas 
3 posters
KirjoittajaViesti
äRCee
Vierailija
Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeTo Tammi 26, 2012 7:43 am

Moips! Pahoittelen kestoa. En muuten löytänyt mistään rekisteröitymislinkkiä? Ei kai foorumi ole lukittu? :7

Eniweis, voisin tiivistää tähän tuolla Myrkin foorumilla mainoksen tiimoilta esitettyjä ideoita:

- Koko A4, Glacin mielestä tämä lisäisi mainoksen näkyvyyttä ja olen samaa mieltä.
- Mustavalkoinen, ihan jo mainoksen tulostamisen helpottamiseksi.
- "Tekstimuotoisten nettiroolipelien" harrastamisen pariin houkutteleva mainos; tuo termi selventäisi ja kokoaisi mielestäni hyvin harrastuksemme kaikissa muodoissaan (foorumi-, chat-, mesepelit ym.).
- Glaci ehdotti että mainos voisi alkaa jollain iskevällä lauseella ja olen samaa mieltä. Glacin ehdottamia lauseita olivat: "etsitään luovia kirjoittajia -tai- onko sinulla mielikuvitusta?" Molemmat ovat mainioita, ja jälkimmäinen positiivisella tavalla haastavakin!
- Tekstin kannattaisi olla lyhyt ja ytimekäs, eli ei välttämättä tarvitsisi selittää tai eritellä harrastusta sen tarkemmin koska termejä ja näkemyksiä on niin monia (charp, farp, frope jne.); Esimerkiksi vaikka näin:

"Nautitko kirjoittamisesta tai koetko tarvetta kehittää kirjoitustaitoasi?
Pidätkö omien hahmojen luomisesta ja tarinoiden ideoimisesta?
Käytätkö lähes päivittäin tietokonetta ja internetiä?

Jos vastauksesi johonkin kolmesta kysymyksestä on kyllä, sinua saattaisi kiinnostaa uusi mukava harrastus tekstimuotoisten nettiroolipelien parissa. Tekstimuotoisissa nettiroolipeleissä voit kirjoittaa tarinaa yhdessä muiden nuorten kanssa mielikuvitustasi käyttäen ja kirjoitustaitoasi kehittäen. Saat pöytälaatikossasi pölyttyville ideoille näkyvyyttä ja pääset kokemaan, miten monenlaisia vaihtoehtoisia reittejä tarinan juonta voi kuljettaa.

Tule tutustumaan, kokeilemaan ja innostumaan!

Lisätietoja tekstimuotoisesta nettiroolipelaamisesta löydät sivuilta:
- sivusto
- sivusto
- sivusto..."

- Kuten edellä olevassa esimerkissä kuvasinkin, voisi mainostekstin päätteeksi listata hankkeessa mukana olevien roolipelien osoitteita tai googletettavia nimiä. Tarjottimelle olisi hyvä listata erilaisia nettiroolipelejä.
- Kuva olisi erinomaisen hyvä katseenvangitsija, ja Glacin kanssa olen samaa mieltä siitä että kuva voisi vallan hyvin olla joku kliseinen haltia, lohikäärme, animehahmo tai vampyyri, sillä potentiaalisin kohdeyleisömme taitaa olla yläaste-/lukioikäiset nuoret. :)


Toivottavasti muistin kaiken olennaisen. Jahka sopiva kuva löytyy voisin väsätä mainosehdotuksen vaikka samantien. Mikäpä estäisi levittämästä useampaa erilaista mainosta jos hyviä ideoita riittää? :)
Takaisin alkuun Siirry alas
Notko
Admin
Notko


Posts : 13
Join date : 23.01.2012
Age : 35
Location : Vantaa

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeMa Tammi 30, 2012 5:31 am

Rekisteröitymisen pitäisi näkyä tuossa mainoslärpäkkeen yläpuolella! : o Ja kiitos äRCee kun laitoit tännekin nuo jutut! A4 on tosiaan hyvä koko ja tällaisen mainoksen tekemisen luulisi olevan kohtuuhelppoa kun me ropettajat ollaan sen verran luovaa porukkaa! : )
Takaisin alkuun Siirry alas
https://ropeportaali.palstani.com
Cee
Vierailija
Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeTi Helmi 28, 2012 10:41 am

Hei!
Kukaan ei varmaan tunne minua, mutta olen pelannut useissa lopettaneissa foorumeissa viimeisen 6 vuoden aikana ja roolipelannut useissa muissakin paikoissa, joissa on kirjoitettu tekstiä, mutta pelitapana ei ole ollut chat tai foorumi (esim. MagWanderissakin tällä hetkellä!). Olen kuitenkin hyvin aktiivinen kaikissa yhdistämisprojekteissa ja tämä projekti kuulostaa juuri siltä mitä olen itsekin pitkään miettinyt. Siksi annan pienen idean.

Täällä päin missä minä asun on graafisen alan koulu, missä opiskellaan mainoksien tekoa. Jos sinne vinkkaisi ideasta, niin siellä joku voisi koulutyönä tai vaikka huvikseenkin sellaisen tehdä ja siitä voisi tulla paljon hienompi kuin jonkun ei alaan suuntautuneen. (Itse en kyseisessä koulussa ole, mutta monet kavereistani kyllä.) Mutta jos joku osaisi hoitaa homman kotiin hienosti, niin minun puolestani.

Ihanaa kun ihmiset haluavat tehdä jotain konkreettista! Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Rei
Admin
Rei


Posts : 6
Join date : 24.01.2012

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeSu Maalis 04, 2012 2:49 am

Hei Cee ja tervetuloa mukaan!

Tuo on ihan hyvä idea, jos joku tästä porukasta ei tosiaan ole valmis sitä mainosta tekemään? Itsehän olen graafiselle alalle suuntautumassa, että voin itsekin koittaa jotain vääntää, jos vain saisi kuulla enemmän muiden toiveita mainoksen ulkonäön suhteen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Notko
Admin
Notko


Posts : 13
Join date : 23.01.2012
Age : 35
Location : Vantaa

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeMa Maalis 05, 2012 7:24 am

Luonnoksia saa heitellä ihan vapaasti, voidaan vaikka sitten äänestää siitä, että mikä (tai mitkä) loppujen lopuksi valitaan. Tuossa ensimmäisessä postauksessa miusta ainaskin on ihan hyviä ideoita, ja jos joku graafisen alan taitaja haluaa mainoksen väkertää, niin siitä vain sitten! Mainoksia voisi toki olla pariakin laatua jotta ne tarttuisivat useimpienkin silmään, mutta huomioon täytyy tosiaan ottaa se, että kukin tulostelee mainoksia sitten omilla tahoillaan, eli niiden tulee toimia myös mustavalkoisina. Liikaa tekstiä ei ehkä mainokseen kannata laittaa, kunhan osviittaa vähän siitä, mistä lisätietoa sitten saattaa löytyä. Tarkoituksena oli rakentaa (esimerkiksi tästä Ropeportaalista) paikka, jonne aloittelijan olisi hyvä saapua ja josta saisi mahdollisesti sitten apuja ja neuvoja pelaamisen aloittamiseen. Erityisesti tällainen "fropelähettiläänä" toimiminen kysyy luonnetta ja kärsivällisyyttä, koska en usko että trolleilta vältytään.

Reiskahan voisi laittaa vaikka vähän jotain luonnoksentyyppistä esille meille, sen päälle olisi sitten hyvä rakentaa? Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
https://ropeportaali.palstani.com
äRCee
Vierailija
Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Mainosluonnos   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeMa Huhti 09, 2012 10:56 am

Tässä ainakin luonnos mainokseen, kehyksellä ja ilman. Laadittu ihan palikka-Paintilla ja mitoitettu likimain A4-kokoon. Bmp-muodossa kuvan laatu ei laske tallennettaessa, joten esim. alla olevaan sivustolistaukseen voi lisätä tai muokata linkkejä tarpeen mukaan. Näyttäähän tämä mainos toki harrastelijamaiselta, kuten toisaalta suurin osa ropesivustoistakin, joten liekö antaisi ainakaan väärää käsitystä toiminnastamme. Mielipiteet tervetulleita. Smile

Nyt alkaisi olla otollinen aika läimiä mainoksia tauluille kun kesä häämöttää ja koulu alkaa monilla hellittää (ei tosin ikävä kyllä itselläni)...

sunpoint.net/~ketunkolo/ropemainos.bmp
sunpoint.net/~ketunkolo/ropemainoskehykseton.bmp
Takaisin alkuun Siirry alas
Notko
Admin
Notko


Posts : 13
Join date : 23.01.2012
Age : 35
Location : Vantaa

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeKe Huhti 11, 2012 1:00 am

Miusta tuossa äRCeen mainosideassa on tosiaankin potentiaalia. Smile Tykkään oikein eripaljon tuosta piirustuksesta. <3 Ja olet ihan oikeassa, kyllä harrastelijamaisuus saa näkyä, harrastelijoitahan me kaikki kuitenkin ollaan. Very Happy Ja meillähän voi olla useampia eri malleja, jos näitä nyt vielä enempi tulee. Itselläni on aika pitkälti peukalo keskellä kämmentä tämmöisten juttujen kanssa, mutta hieno huomata ettei meillä kaikilla kuitenkaan! <3
Takaisin alkuun Siirry alas
https://ropeportaali.palstani.com
Rei
Admin
Rei


Posts : 6
Join date : 24.01.2012

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeKe Huhti 11, 2012 1:01 am

(Nuo linkit ei toimi ainakaan meikäläisellä, ellei alkuun kirjoita www!)

Mun mielestä ihan kelpo mainos, tosin eikö siihen olisi hyvä laittaa ensisijaisesti Ropeportaalin osoite? Kiinnostuneet voivat ensin tänne suunnistaa ja sitten siirtyä tutkimaan varsinaisia roolipelejä.

Olisko muuten mahdollista saada tuota mainoksessa olevaa kuvaa erikseen, voisin itsekin koittaa väsätä mainoksen ja käyttäisin tuota kuvaa, jos vain sen tekijälle sopii? Parastahan olisi myös väritetty versio, ettei mainoksen tarvitse välttämättä olla valkeapohjainen. Razz Muuten kyllä tosi hyvä piirros, sopii tähän ropehenkeen mainiosti. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
äRCee
Vierailija
Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimePe Huhti 13, 2012 7:16 am

Hienoa jos kelpaa! Smile o/

Itse kannattaisin hankkeessa mukana olevien sivustojen listaamista erikseen mainokseen, yhtäältä koska yhteistyöläisiä ei ole vielä hirveästi mukana, ja toisaalta kunnes Ropeportaali saa vähän lisää lihaa luidensa päälle, eli oppaita ja linkkejä useammille eri ropesivuille tai -listauksiin. Tällä haavaa sivusto vaikuttaisi näin vierailijan silmään ajavan lähinnä tarkoitusta, johon sen perustamista alun perin ehdotinkin, eli mainoksen säätämiseen varattua foorumia. En ikävä kyllä itse pysty osallistumaan yleisen tieto- ja tukisivuston kehittämiseen, mutta mainoshankkeessa olen mielelläni mukana.

Mietin josko Ropeportaalin voisi listata mainokseen muiden sivustojen yhteyteen, tai mainoksen alalaitaan voisi liittää tekstin tyyliin: ”Mainos by Ropeportaali (ropeportaali.palstani.com)”?

Eli vähän tähän tapaan:
sunpoint.net/~ketunkolo/ropemainoskehykseton2.bmp
sunpoint.net/~ketunkolo/ropemainoskehykseton3.bmp

Molemmissa ylle linkitetyissä mainoksissa reunoja on hieman suurennettu, koska huomasin järjestelmällä tulostettaessa hienoista laadun heikkenemistä sovitettaessa kuvaa kehyksiin (=maksimoitu, ei-alkuperäinen kuvakoko). Reunoja voi tarvittaessa edelleen laajentaa.

Värittömyys on toki tylsää, mutta suosittelen yhä mustavalkoista mainosta ihan tulostusteknisistä syistä. Kaikilla mainoksen levittäjillä ei välttämättä ole väritulostinta käytössään, tai mahdollisesti varaa väritulosteisiin, ja väreillä on mustavalkotulostuksessa taipumusta muuttua epäselviksi, puhumattakaan joistain karvalakkimonitoimitulostimista, joiden jälki on lähtökohtaisesti surkeaa. :/ Mutta tottakai myös värillisen mainoksen voisi joku laatia ja halutessaan sitä voisivat kaikki kynnelle kykenevät levittää. Smile

Kuvaani voi ilman muuta käyttää, tosin sillä ehdolla että sitä ei muokkaa muuten kuin kokonsa ja mahdollisten pienten häröjen osalta. Smile Linkistä puuttuu www-osa, koska foorumin vierailijat eivät periaatteessa saa tai voi liittää viesteihinsä linkkejä. Kuvan kokoa pienentäessä ylimääräisten häröjen pitäisi hälvetä: sunpoint.net/~ketunkolo/jousiampuja.bmp
Takaisin alkuun Siirry alas
äRCee
Vierailija
Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Hippulat vinkumaan?   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeMa Huhti 30, 2012 10:32 pm

Heijaa ja hauskaa vappua! Very Happy
Pahoittelen taas pientä viivettäni. Vähän hiljaista tuntuu haipakkani aikana olleen. Notko, voisinko jo pistää hippulat vinkumaan ja aloittaa mainostamisen täällä Jykylässä? <3 Smile
Näillä näppäimin olisi kiva levittää vaikkapa tuota paranneltua sunpoint.net/~ketunkolo/ropemainoskehykseton3.bmp -mainosta, koskapa aiempi versiokin tuntui monien mukeihin menevän. Odotammeko vielä muita ehdokkaita vai vedämmekö jo ensimmäisen kierroksen sillä?
Hopihoplaa! _o/
Takaisin alkuun Siirry alas
äRCee
Vierailija
Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeTi Toukokuu 15, 2012 10:11 am

Olen ilmoittanut mainoskampanjan alkaneeksi. o/
Takaisin alkuun Siirry alas
Notko
Admin
Notko


Posts : 13
Join date : 23.01.2012
Age : 35
Location : Vantaa

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeSu Toukokuu 27, 2012 8:32 am

Loistavaa työtä, äRCee! <3 Pikkuhiljaa tästä lähdetään rullaamaan! Very Happy Nyt on hyvä viimeiset viikot ennen kesälomaa mainostaa ja kesällä sitten vaikka kirjastoissa ja vastaavissa. Täytynee kirjoitella tänne jonkinlainen sääntöpaketti tai vastaava, jos vaikka löytäisi joku aloittelija tiensä suoraan Ropeportaaliin. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
https://ropeportaali.palstani.com
Nibs
Posts : 10
Join date : 04.09.2012

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeKe Syys 05, 2012 7:04 am

Minäkin tein mainosversion, pohjaten tuohon aiempaan eli käytin sen materiaaleja mutta tein jotain muutoksia.

Muutoksia joita tein:

- Muutin fonttityylin helpommaksi lukea

- Keksin toisen iskulauseen. Koska tuon ’onko sinulla mielikuvitusta?’ voi joku tulkita hienovaraisena versiona kysymyksestä ’onko sinulla aivot?’ Minä tiedän kyllä ettei sillä sitä tarkoiteta, mutta mainitusta syystä se siis kalskahtaa hieman ikävästi, joten tämän ehdottamani uuden mainosversion iskulause on: ”Elämä täynnä mielikuvitusta?”

- Lisäsin otsikkoon toisenkin kuvan, tasapainottamaan tekstimäärää

- Poistin kuvausosuudesta pari asiaa turhaan toistavaa osaa. (Ensimmäinen lause päättyy harrastuksen nimeen joten seuraavan ei tarvinne alkaa sillä. Ja kirjoitustaidon kehittäminen tuli jo mainituksi kysymyksissä joten sitä ei tarvinne kuvauksessa mainita.)

- Poistin kuvausosuudesta sanan ”nuorten” koska mielestäni mainoksessa olisi hyvä antaa neutraali kuva harrastajien ikähaarukasta sillä kaikenikäisiähän meitä löytyy vaikka keskimääräinen ikä olisikin nuoret. Kyllähän ne nuoret ymmärtävät harrastuksen olevan nuorten suosiossa jos sitä mainostetaan heidän kansoittamissa yhteisöissä.

- Lisäsin kuvausosuuteen sanan ”vuorovaikutteisesti” koska mielestäni se on ratkaiseva ero tekstipohjaisen roolipelaamisen ja tavallisen tarinan kirjoittamisen välillä.

- Lisäsin lisätietoa-linkkien listaan kolme omaa roolipeliäni jotka olen ilmoittanut avustamaan tätä proggista ja olen jo mainostanutkin tätä niiden foorumeilla keskusteluketjun merkeissä. Samoin CyberRope-foorumin, jonka laitoin listaan ensimmäiseksi koska se on yleishyödyllinen ja kaikille uusille harrastajille vapaasti liityttävä paikka.

(Lisäsin itseltäni kolme roolipeliä koska listan on tarkoitus kerätä mahdollisimman monenlaisia pelejä, ja ne kaikki tarjoavat täysin erilaista peliä; 1800-luvun Ranskaa tavallisilla ihmisillä, Afrikan savannia ja kuningaskuntaa ihmissenkaltaistetuilla leijonilla, ja Tylypahkan velhoja julkisessa koulussa.)

Oletan siis että tämä mainosversioni on okei levitettäväksi, vaikka käytinkin ja muokkailin siinä aiemman mainoksen materiaalia. Koska yhteisellä asialla ollaan ja mainoksien teosta kreditoidaan ensisijaisesti Ropeportaali yhteisönä. Voihan sitä sitten tarvittaessa tähdentää kuka teki minkäkin version. Smile

MUOKS: Mainosversio on muuttunut vielä jälkeenpäin, uusi versio löytyy seuraavalta sivulta!


Viimeinen muokkaaja, Nibs pvm La Heinä 13, 2013 10:37 am, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Notko
Admin
Notko


Posts : 13
Join date : 23.01.2012
Age : 35
Location : Vantaa

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeTo Syys 06, 2012 12:39 pm

Uusi versio tosiaan on monilta osin paranneltu, tykkään etenkin uudesta otsikosta ja tässä tosiaan haettiinkin parannusta yhteistyön kautta.

Ehkäpä ainoa mihin nyt tässä kiinnitin huomiota oli tuo kasvava linkkilista (joka ei oikeastaan ole edes linkkilista), ja jonka voisi mielestäni korvata yksinkertaisesti Ropeportaalin osoitteella. Täällä on kuitenkin ohjeet ja linkit sitten eteen päin - ja jos ei vielä ole, niin lisätään. Jos jokainen lisää mainokseen oman pelinsä osoitteen muiden lisäksi, niin mainos venyy mahdottoman pitkäksi enkä usko että kukaan lähtee kirjoittamaan kaikkia niitä itselleen ylöskään. Yksi osoite on helppo muistaa jo päästäänkin. Selkeyssyistä siis tämä.

Mutta joo, vapaaehtoisia tässä ollaan kaikki, eli kenellekään ei ole tästä sinällään mitään henkilökohtaista hyötyä, ellei sitten lasketa hyödyksi sitä, että fropettajia tulee tämän myötä olemaan vastaisuudessakin. Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
https://ropeportaali.palstani.com
Nibs
Posts : 10
Join date : 04.09.2012

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeTo Syys 06, 2012 3:13 pm

Kiva että kelpaa! Very Happy

Ja tosiaan, hyvä pointti tuo linkkilistan korvaaminen vain tämän foorumin osoitteella.
Eiköhän nuokin kaksi mainosta kuitenkin vielä tarkoituksensa aja, kun lista ei ole päätä huimaava. Mutta jos linkkejä alkaisi olla kymmeniä niin ihmiset saattaisivat jo hieman hämmentyä ja luultavasti päätyisivät siirtämään katseensa samantien siihen Mainos by-linkkiin. Varsinkin kun listan kasvaessa fonttia jouduttaisiin koko ajan pienentämään.
Takaisin alkuun Siirry alas
RCee
Vierailija
Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeLa Syys 08, 2012 2:34 pm

Hei Nibs! Mukavaa että innostuit tästä hankkeesta. Ihan hyvältä näyttää muutoin, mutta ennen kuin tulostat ja levität mainosta, haluaisin että poistat tuosta mainosehdotelmastasi piirtämäni kuvan haltiasta. Ensinnäkin, koska se näyttää mielestäni tosi hassulta tuon hienomman kuvan kyljessä, ja toisekseen, koska olet nähtävästi muokannut kuvaa niin, että tekijänleimani puuttuu kuvan oikeasta alalaidasta. Annoin luvan pienentää kuvaa ja poistaa mahdollisia pieniä häröjä, mutta kyseinen leima ei ole härö vaan puumerkkini. :/ Olet varmaankin vahingossa sen poistanut, joten toivon että korjaat asian pikimmiten. On toki hyvä olla tehokas, mutta ei kannata hosua. :)

Olen samaa mieltä tuosta linkkilistan pituudesta. Alkaa mennä jo sekavaksi, joten pelkkä Ropeportaalin linkki olisi varmaan passeli.

P.S. Onkohan joku rekisteröitynyt nikilläni (äRCee) tänne foorumille? Näin väitettiin kun yritin lähettää vierailijana viestiä ko. nikillä. Itse en muista tänne rekisteröityneeni, joten toivottavasti ei synny väärinkäsityksiä siitä, kuka kirjoittaa ja mitä. Kirjoitan tänne siis vain vierailijana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Nibs
Posts : 10
Join date : 04.09.2012

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeLa Syys 08, 2012 3:37 pm

Joo, vahingossa se poistui, koska huonon näköni kanssa en tajunnut sitä puumerkiksi vaan luulin jonkinlaiseksi skannauksen yhteydessä jääneeksi säröksi.

Ja anteeksi, mutta ehdin jo levitellä niitä muutamaan paikkaan--mutta ei huolta! Käyn vaihtamassa ne heti maanantaina!
Anteeksi tämä kömmähdys. En vain nähnyt mitään syytä odottaa mielipidettäsi kun olit jo antanut luvan kuvan käyttöön ja korjailuun. Ja toiseksi puolustukseni voisin todeta että tuo puumerkkisi ei ole kovin selkeä, eli paremman näkökyvynkään omaava ei välttämättä tajua sitä puumerkiksi, tai ainakaan saa selvää mitä siinä lukee.

Haltiakuvasi tilalla on nyt komea inkkari. ;D Halusin välttämättä jonkun ihmisen siihen. Molempien otsikkokuvien pitäisi olla noin sata vuotta vanhoista kirjoista eli vapaasti käytettäviä.

Ks. sivusto nimeltä Karen's Whimsy, sieltä löytyy valtava valikoima vastaavia kuvia grafiikoihin yms. Mitään puumerkkiä tai tekijämainintaa niiden yhteydessä ei ole, mutta toisaalta ei sillä liene epäkaupallisessa käytössä niin väliä, kun ne on niin vanhoista kirjoista että ovat jo lain mukaan vapaasti käytettävissä. Kunhan ei omakseen väitä ja sitähän tässä ei olla väittämässä. Smile

EDIT:
No niin, nyt olen hakenut virheelliset versiot pois ja laittanut tilalle tuon inkkarikuvallisen version. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Nibs
Posts : 10
Join date : 04.09.2012

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitimeLa Heinä 13, 2013 10:46 am

Hei, tässä on uusin versio tuosta mainoksesta. Edelleen muuten samanlainen mitä ekakin versioni, mutta laitoin tähän versioon sen pitkän roolipelilistan tilalle vain yleishyödyllisimmät sivustot, (kuten joku joskus aiemmin viisaasti ehdotti.)

Eli nyt tuosta Lisätietoa-sivustolistasta löytyy Ropeportaalin osoitteen lisäksi roolipeliblogi Mustesoihtu, Rope-Net -roolipelilistaus ja CyberRope-foorumi.
Luulisi Mustesoihdun kaltaisesta blogista, Suomen suurimmasta ropelistauksesta ja iäkkäästä keskustelu/hyötyfoorumista olevan uusille harrastajille eniten iloa alkuun pääsemiseksi. Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Ideoita mainokseen Empty
ViestiAihe: Vs: Ideoita mainokseen   Ideoita mainokseen I_icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ideoita mainokseen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ropeportaali :: Konkarikenttä :: Suomalaisen Fropeproggiksen mainos-
Siirry: