Ropeportaali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Foorumiroolipelaajien aloituspiste
 
PääsivuHakuLatest imagesRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Mikä tämä on

Siirry alas 
3 posters
KirjoittajaViesti
Roikka




Posts : 2
Join date : 23.07.2012

Mikä tämä on Empty
ViestiAihe: Mikä tämä on   Mikä tämä on I_icon_minitimeMa Heinä 23, 2012 4:53 am

Jos aloitetaan vaikka ihan sellaisesta peruskysymyksestä kuin että mikä tämä paikka on? Jotain roolipelaamiseen liittyvää kiitettävän selvästi, mutta mitä? Jonkinlainen "mitä tämä on, ja missä sitä pääsee tekemään"- sivusto? Yleistä ropekeskustelua varten perustettu foorumi? Jonkinlainen isomman foorumiroolipelin perustamista varten perustettu saitti (jos on niin I'm in)?
Takaisin alkuun Siirry alas
adelis




Posts : 1
Join date : 01.08.2012

Mikä tämä on Empty
ViestiAihe: Vs: Mikä tämä on   Mikä tämä on I_icon_minitimeKe Elo 01, 2012 10:25 am

Miua saa todellakin oikaista, sillä käsitykseni on myös hiukan kysyvä :') Ropeportaalin tarkoitus on kehittää ja ottaa käyttöön keinoja fropettamistietouden lisäämiseksi, koska frope-piirit ovat niin pieniä ja innostuneita varmasti olisi lisää, jos vain sanaa tästä harrastuksesta saataisiin levitettyä (mistä taas seuraa pelien monipuolistuminen ainakin toivon mukaan).
Takaisin alkuun Siirry alas
Notko
Admin
Notko


Posts : 13
Join date : 23.01.2012
Age : 35
Location : Vantaa

Mikä tämä on Empty
ViestiAihe: Vs: Mikä tämä on   Mikä tämä on I_icon_minitimeKe Elo 01, 2012 11:09 am

Kyllä, Ropeportaalin alkuperäinen tarkoitus oli toimia keskustelualustana ja kehittelypaikkana suomalaiselle ropeproggikselle. Sittemmin idea on ottanut siivet alleen ja lähtenyt leviämään kuin vanhan noidan takamus. Nyt olisi tarkoitus levittää paitsi tietoisuutta roolipelaamisesta, myös tietoisuutta Ropeportaalin olemassaolosta, sillä jonkinlainen todella helppo aloituspiste olisi erinomainen uusien pelaajien alkuun saattamiseksi (ja koukuttamiseksi).

Alunperin idea lähti siitä, että fropettamisen pariin lähinnä eksytään, ei etsiydytä. Meillä on erinomainen, mielikuvitusta ja luovuutta kehittävä harrastus, joka paitsi on loistavaa ajankulua, myös edistää uusien ystävien ja kontaktien saamista, mutta kukaan piirien ulkopuolelta ei tiedä sen olemassaolosta. Meillä ei ole minkäänlaista näkyvyyttä missään eikä meillä ole keinoa levittää tietoa niille jotka saattaisivat harrastuksesta olla kiinnostuneita, koska fropettajat ovat kaikki hajallaan eikä Ropeportaalin kaltaisia yhteistyöprojekteja juuri ole.

Juuri nyt ideoita heitellään vielä ympäriinsä ja katsotaan mikä tarttuu, mutta on ehdotettu esimerkiksi ropekummi-systeemiä, jossa kokeneempi pelaaja ottaa siipiensä suojaan jonkun keltanokan ja opastaa tuota eteenpäin harrastuksensa kanssa, neuvoo säännöissä ja on muutenkin tukena, esimerkiksi jos ei ole ihan varma onko vastapelaaja huiputtanut aloittelijaa tai ei uskalla ottaa yhteyttä ylläpitäjiin.

Ropeportaali on harrastelijoiden projekti, joka toistaiseksi vielä kerää ilmaa siipiensä alle, mutta mitä enemmän innostuneita tänne eksyy, sitä tiiviimpi ja yhteistyökykyisempi yhteisö meille rakentuu.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://ropeportaali.palstani.com
Sponsored content





Mikä tämä on Empty
ViestiAihe: Vs: Mikä tämä on   Mikä tämä on I_icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Mikä tämä on
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Mikä genre kiinnostaa?

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ropeportaali :: Aloittelijoille :: Q&A-
Siirry: